شصت و هفتمین نشست تخصصی کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان با موضوع نقش روسیه بر پیکره اقتصادی و سیاسی ایران به ریاست محمدصادق مشایخ برگزار شد.
به گزارش تبلیغات نیوز، در ابتدای جلسه، عابد مشایخ، دبیر کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان نقش کمیسیون را طی سال های گذشته در پیشبرد برنامه های اقتصادی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تعیین کننده بیان کرد و گفت: این کمیسیون به عنوان اتاق فکر اقتصادی در بدنه جبهه اصلاحات، گام های راسخی را در تکمیل برنامه های توسعه محور برداشت و تلاش کرد با تدوین طرح ها و پروتکل های ویژه صنعتی و اقتصادی اقدامی اساسی در کمک به هدایت برنامه های پیشران علمی، صنعتی و اقتصادی چه در حوزه نظارت و شفاف سازی و چه حوزه مدیریت هوشمند سامانه های اقتصادی صورت دهد.
فعالیت های کشور باید نقش اساسی در پیشبرد برنامه های توسعه محور کشور داشته باشند
در ادامه محمد صادق مشایخ، رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان نگاه کارشناسانه را در پیشبرد اجرایی و تقنینی کشور واجب دانست و تأکید کرد: چنین رویکرد و هدایتی را تنها مدیران دانش محور متخصص و وطن پرست دارا هستند، لذا اگر بناست مسیر پیشبرد مدیریتی کشور در جهت توسعه قرار گیرد، راهی جز بکارگیری مدیران مجرب، دلسوز و برجسته وجود ندارد.
مشایخ تأکید کرد: با توجه به شرایط سخت اقتصادی کنونی کشور مسؤولان کشور جهت رفع بحرانها باید به نخبگان کشور رجوع کنند و از آنان برنامه های رافع معضلات اقتصادی و سیاسی کشور را دریافت و اجرا نمایند.
وی افزود: در شرایط کنونی و وجود تحریم های متعدد، باید به توسعه روابط دیپلماتیک با کلیه کشورها و به خصوص کشورهای غربی پرداخت تا به طور هوشمندانه در جهت رفع تحریم ها و در راستای منافع ملی گام های موفقیت آمیز در جهت رفع موانع پیش روی کشور برداشت.
لزوم راه اندازی بازار ملی به عنوان مرجع بانک اطلاعات اقتصادی کشور برای هوشمندسازی بازار داخلی
محمد صادق مشایخ گفت: یکی از منصه های ظهور و بروز تجارت الکترونیک (E-Commerce) در کشور راه اندازی بازار ملی است. البته این مجموعه به عنوان شبکه بانک اطلاعات اقتصادی در جهت توسعه و ارتقای سطح تعاملات و تراکنش های اقتصادی بین استانی در جهت رفع نیازهای به موقع و حذف انتقالات مازاد بر نیاز استانی می تواند تعادل نظام اقتصاد پایه کشور را برقرار نماید.
در حوزه بین الملل، هیچ تفاوت ماهیتی بین ابرقدرت ها، در پیشبرد مقاصد اقتصادی و سیاسی نیست
در ادامه این جلسه، ناصر نوبری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در شوروی سابق گفت: برای ما، ابرقدرت ها به لحاظ ذاتی ارزش متفاوتی ندارند و لذا روابط دیپلماتیک تنها بر اساس منافع و اشتراکات متقابل پیش می رود.
نوبری افزود: در روابط بین الملل، دوست و دشمن ذاتی وجود ندارد. به طور کلی خوبی و بدی، اخلاق و اعتماد در روابط بین الملل جایی ندارد. در عرصه بین الملل باید تلاش کرد توازن در منافع متقابل را برقرار کرد. عدم برقراری موازنه در روابط بین الملل منجر به وابستگی و یا جنگ می شود. بنابراین باید برنامه های توسعه دیپلماتیک با کشورها را با ابزار دیپلماسی و اهرم های قدرت در راستای منافع ملی تنظیم و متوازن و اجرا کرد.
وی گفت: علت نزدیکی به روس ها، اشتراکات مان و بایکوت ایران توسط امریکایی ها و غرب و تلاش ما برای حفظ استقلال در ابتدای انقلاب بوده است.
نوبری گفت: یک دیپلمات نباید سمپات هیچ کشور خارجی باشد، فقط باید متخصص برای حفظ منافع ملی کشورش در برابر کشور مقابل باشد. در حال حاضر بنا به شرایط خاص بین المللی و منطقه ای، رویکرد دیپلماتیک کشور به روسیه نزدیک شده است و منافع مشترک سیاسی- امنیتی متعدد با آنان داریم اما متأسفانه در عرصه اقتصادی روابط ضعیفی با روس ها داریم. به عکس، با آنکه ترکیه عضو ناتو بوده و تعارض منافع زیادی با روس ها دارد اما روابط اقتصادی گسترده ای با آنان دارد. این فاصله و نقص را روابط اقتصادی ۳ میلیارد دلاری ایران با روس ها و از آن سو رابطه اقتصادی 30 میلیارد دلاری ترکیه با روس ها، به خوبی نشان می دهد.
دلیل اصلی ضعف روابط اقتصادی ما با روس ها، نگرش غرب گرایانه ما در حوزه اقتصادی است که با توجه به روابط سینوسی و نامعین سیاسی ما با غرب پیوسته روابط اقتصادی ما با روس ها در انتظار تکلیف روابط با غرب می ماند.
وی افزود: اکثر مسئولان ما در سفر به روسیه بدون خروجی متناسب با ظرفیت های تجاری ما به کشور باز می گردند و متأسفانه در عرصه اقتصادی، تجار متخصص حتی همراه تیم های اقتصادی دولت اعزام نمیشوند.
روابط سیاسی را تنها براساس حفظ برابری و منافع متقابل باید گسترش داد
سفیر وقت ایران در شوروی سابق ادامه داد: در روابط سیاسی با حفظ استقلال سیاسی و اشتراکات منافع باید بر اساس برابری به توسعه روابط پرداخت وی افزود: زیربنای روابط بین الملل، توازن قوا و اشتراکات منافع ملی است. بنابراین به این مهم بویژه در روابط با ابرقدرت ها باید دقت و توجه ویژه داشت، اگر توازن قوا و برابری در محاسبات استراتژیک دچار خطا شود، منجر به وابستگی خواهد شد.
نوبری تأکید کرد: همانطور که نگاه انحصارگرایانه به غرب ما را به انحطاط می کشاند، نگاه انحصارگرایانه به شرق هم ما را به انحطاط سوق می دهد. بنابراین نگاه ما صرفا باید معطوف بر منافع ملی باشد و صرفا بر اساس تامین منافع ملی کلان و همه جانبه و بدون هرگونه سمپاتی به کشور خاصی در توسعه مناسبات بین المللی گام برداریم.
رمضانعلی صادق زاده نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر بحث ایدئولوژیک در تنظیم روابط نقش اساسی دارد و باید در این مسیر، منافع ملی را در اولویت قرار داد. برای توسعه اقتصادی کشور باید تناقض در تئوری و عمل را مرتفع کرد و تنها براساس حفظ منافع ملی به توسعه روابط بین المللی به ویژه در حوزه اقتصادی پرداخت.
فرزانه شرفبافی نیز گفت: در حوزه صنعت هوایی به دلیل تحریم های امریکا، مشکل اساسی در تأمین قطعات هواپیما و به ویژه خرید هواپیما داریم. این مسأله باید از طرق دیپلماتیک حل شود. سرمایه گذاری در صنعت هوایی نیازمند حمایت همه جانبه دارد و در این راستا در بخش تحقیق و توسعه توانایی بالایی داریم. باید ضمن حمایت مالی صنعت هواپیمایی و تجهیز و توسعه زیرساخت ها، تأمین هواپیماهای مسافربری حداقل از نوع ایرباس را با توسعه روابط دیپلماتیک و مذاکرات هوشمندانه با کشورهای غربی هموار نمود.
مجتبی خسرو تاج عضو دیگر کمیسیون نیز گفت: منافع ملی باید به درستی تعریف شود. اگر بناست در روابط بین الملل موفق شویم، باید در چارچوب منافع ملی همه جانبه گام برداریم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.
وی افزود: باید میزان روابط اقتصادی با کشورهای مختلف را تنظیم و افراز کنیم. مطالعات راهبری در این حوزه را به دقت پیش برد. اگر بناست در توسعه اقتصادی موفق باشیم، اقتصاد دولتی عملاً باید به دست بخش خصوصی قرار گیرد و دولت بخش خصوصی را تا رسیدن به استانداردهای بین المللی حمایت کند و برای توانمندسازی در عرصه رقابت بین المللی برنامه ریزی کند. ضمن اینکه در تأمین تکنولوژی و ارتقاء سطح کیفی و کمی صنایع داخلی باید با مدیریت علمی و تخصصی گام برداشت.
در پایان این جلسه نیز سید محمد هاشمی اصفهانی گفت: برای بهره برداری حداکثری در روابط بین الملل باید حب و بغض را کنار گذاشت و از آن سو فقط در جهت منافع ملی تلاش کرد. دراین راستا باید با اقدامات راهبردی مدیران متخصص در عرصه بین المللی، حداکثر مزیت های ملی را کسب و تهدیدات را از کشور حذف کرد.
گفتنی است شصت و هفتمین نشست تخصصی کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان به ریاست محمدصادق مشایخ و با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون شامل افراد زیر برگزار شد:
- سیدمحمد هاشمی اصفهانی- مشاور عالی وزیر نفت در دولت اصلاحات
- مجتبی خسرو تاج- قائم مقام وزارت صنعت، معدن وتجارت در دولت تدبیر و امید
- ناصر نوبری- سفیر وقت جمهوری اسلامی ایران در شوروی سابق
- رمضانعلی صادق زاده- مشاور وزیر صمت در دولت تدبیر و امید و استاد مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
- فرزانه شرفبافی- مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در دولت تدبیر و امید
- ایرج حسابی- رییس بنیاد علمی و فرهنگی پروفسور حسابی
- عابد مشایخ- دبیر کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان
لینک کوتاه خبر: https://b2n.ir/z58761
از تهدید تجارت تبلیغاتی رسانه های اجتماعی تا پایان عصر شبکه های اجتماعی
توقف کالاهای ترانزیتی در بنادر و مرزها به دلیل اختلاف گمرک و شرکت های بیمه/ خسارات هنگفت شرکت های حمل و نقل و ترانزیت
چالش های حمل بار جاده ای از سنتی تا آنلاین/ آینده استارتاپ های باربری آنلاین در ایران
دکتر احمد روستا، پدر علم بازاریابی نوین ایران
بازاریابی به زبان ساده: 100 آموزه بازاریابی و مدیریت بازاریابی از زنده یاد دکتر احمد روستا، پدر بازاریابی نوین ایران
فرگشت تبلیغات
روایت مالباختگانی که اسیر تبلیغات و کلاهبرداری مشاوران املاک شدند
تبلیغات دانشگاههای ترکیه با اخذ هزینههای میلیاردی برای پشت کنکوری ها
چرا فروش نرم را باید به فروش سخت ترجیح دهیم؟
لوگوهای خلاق در تبلیغات شرکت ها
تبلیغات کاذب و شغلهای کاذب: نرخ شهادت در دادگاه از ۵۰۰ هزار تا ۵۰ میلیون تومان و گریه کن حرفه ای!
20 رمزارز برتر دنیا را بشناسید: رواج تبلیغات رمزارزهای معروف
شهرآورد تبلیغاتی سرخابیهای پایتخت: «شهر فرش» یا «آقای فرش»؟
پرونده تداوم تبلیغات غیرمجاز دانشگاهی: بفرمایید کارشناسی ارشد!
3 ترند فناورانه خدمات بانکی و شرکت های سرمایه گذاری در سال 2022
صفر تا صد ورود به تجارت الکترونیک: گوگل، رقیب آمازون می شود؟
یادداشت دکتر ایرج قره داغی درباره درگذشت محسن میرزایی، پیشکسوت تبلیغات
محسن میرزایی، پیشکسوت و شناسنامه تبلیغات مطبوعاتی در ایران درگذشت
شصت و هفتمین نشست تخصصی کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان برگزار شد
ماسک درباره توییتر: چطور تبلیغات کنندگان بدانند در قبال پول شان چه دریافت می کنند؟
ایران و فرصت تبلیغات در جام جهانی قطر 2022
نحوه کاربرد فرايند تحقيقات بازاريابي در فست فودها
همکاری لگو و اپیک گیمز برای ایجاد محیط دیجیتال جدید ویژه کودکان
18 راه برای خراب کردن شهرت تان در فیس بوک!
فقط تبلیغات کافی نیست: گرانی اینترنت؛ از چراغ سبز قیمت تا چراغ قرمز کیفیت
تاثیر آموزش مهارت های سه گانه رایانه ای در تبلیغ مهدکودک ها
کاسبان اختلال اینترنت ثابت مخابرات / سود میلیاردی سرویس دهندگان اینترنت همراه
تبلیغات فریبنده کنسرت خوانندههای فارسی زبان و کلاهبرداری از طریق اعلام نرخ غیرواقعی
8 شاخص مهم درباره هاست سرور گیم که باید به دنبال آن باشید
وقتی تبلیغات فریبنده و دروغین، جراحی زیبایی را در صدر شکایت از پزشکان قرار می دهد
7 تکنیک تبلیغاتی و کاربردی برای تاثیر مثبت رسانه های دیجیتال بر یادگیری کودکان
5 ویژگی ضروری یک اپلیکیشن موبایلی برای موفقیت در تبلیغات و تجارت الکترونیک
فناوری، چگونه به پایداری کسب وکار کمک می کند؟
4 نکته مهم که باید در تجارت بیت کوین بدانید
تبلیغات رمزارزها و سه دلیل برای سرمایه گذاری در زمینه سکه های حریم خصوصی
ادغام شرکتهای موبایل و لوازم الکترونیکی مصرفی سامسونگ
بهترین، جذاب ترین و هیجان انگیزترین لپ تاپ های ۲۰۲۲ کدامند؟
مزایا و دلایل برون سپاری توسعه نرم افزار به شرکت های متخصص فناوری
متن کامل طرح مجلس درباره فضای مجازی و پیام رسان ها: جایگاه و وضعیت تبلیغات در پیام رسان های داخلی و خارجی
چگونه فناوری ها بودجه تبلیغات انتخاباتی را کاهش می دهند؟/ بازاریابی فناورانه در خدمت تبلیغات کاندیداها
تاثیر کرونا بر شاغلان روزنامه نگاری و آگهی رسانه ها/ روش های مقابله با کاهش درآمد آگهی آژانس های خبری در دوران کرونا
بررسی بازار سیاه آگهی های واکسن کرونا در جهان از ابتدا تا کنون + قیمت ها
7 باید و نباید اینستاگرام برای حساب های تجاری
نقدی بر مشتری مداری در شیوه پیگیری اقساط بانک مسکن/ بانک: اخطار است! مشتری: تهدید است! / هیچ وقت یک مشتری را تهدید نکنید!
نارضایتی مشتریان از "امن ترین پیک ایران" / الوپیک گفت پرونده شکایت زیاد است، می توانید به مراجع قضایی مراجعه کنید!
از تبلیغ تا ضدتبلیغ؛ واکسن ایرانی کرونا: بزنیم یا نزنیم؟!/ دوقطبی سازی سلامت در سایه تبلیغات
پرونده تبلیغات سایت های شرط بندی توسط سلبریتی ها: به نام کاربران، به کام قماربازان!
ماجرای شستا و آگهی مزایده 68 میلیارد تومانی ساختمان فدراسیون فوتبال
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا شد/ مقایسه و تحلیل هزینه تبلیغات انتخاباتی بایدن و ترامپ/ تبلیغات بیشتر = رئیس جمهوری؟!
تبلیغات ثبت نام و فروش واکسن «آنفلوآنزا» در فضای مجازی ممنوع است
تبلیغات رسانه ای و مدعیان طب سنتی، متهمان اصلی کاهش مصرف لبنیات در کشور! / تبلیغاتی که درباره روغن پالم شده، درست نیست
احراز هویت کاربران و کالاهای ارائه شده در حوزه خودرو و مسکن الزامی شد
کاهش حقوق بازیکنان بارسلونا به خاطر قطع درآمدهای ناشی از تبلیغات
16 پیشنهاد برای افزایش درآمد در دوران رکود با استفاده از تبلیغات
دستبند هوشمند شرکت «ردمی» وارد بازار شد
دستگیری کلاهبردار میلیاردی فروش داروی ضدکرونا
کمک مالی فیسبوک به رسانههای جهان در دوران «کرونا»
ماجرای تبلیغات گسترده ثبت نام یارانه کرونا و تسهیلات چهار درصدی: از شایعه تا واقعیت
فروش اینترنتی دارو ممنوع است
دستگیری عاملان انتشار اخبار و تبلیغات کذب کرونایی
گوگل: حذف میلیون ها تبلیغ ماسک و مواد ضدعفونی برای مبارزه با سودجویان کرونا
برخورد قاطع با منتشرکنندگان آگهیهای جعلی فروش اقلام دارویی و بهداشتی مرتبط با کرونا
از ادعا تا واقعیت: درآمد 285 میلیاردی تلویزیون از آگهی های سریال پایتخت/ هر قسمت 19 میلیارد
هزینههای تبلیغات ارزش افزوده چه زمانی به مشترکان برمیگردد؟
دستگیری فروشنده مواد ضدعفونی در سایت دیوار
وضعیت تبلیغات گردشگری و تورگردان ها در ایام کرونا/ وام ۱۲ درصدی کرونا حکم جریمه را دارد
صفر تا صد پنل نمایندگی پیامک
از "طبیعت" تا تراریخته: تیزری که صدای موافقان را درآورد/ واکنش شدید مرجع ملی ایمنی زیستی به تبلیغ روغن غیرتراریخته: تشویش اذهان عمومی است
مسابقه کرونایی «جان من ایران من»: از حمایت تا مبارزه
یک بام و دوهوای تبلیغات در ایام کرونا: حراجستون مرگ!/ الان بساط تان را جمع کنید/ رفاه در کرونا نیست
انواع شگردهای دروغین تبلیغات کرونایی: از ماسک تا محصولات ضدعفونی/ با 124 تماس بگیرید
فیس بوک، نمایش تبلیغات مرتبط با کرونا را ممنوع کرد
تبلیغات گسترده سایت های شرط بندی و تجربیات تلخ کاربران
پویش اینستاگرامی مجری مشهور برای رونق کارآفرینی زنان در عصر کرونا
داستان زندگی خلافکاری که صاحب برند شد!
تبلیغات گمراه کننده تویوتا علیه خودروهای برقی
چیزی به نام سلول بنیادی تخمک نداریم؛ تبلیغات آن، کذب است
تبلیغات ویروسی بدتر از ویروس کرونا
از اسنپ تا پارس آنلاین: جزییات تبلیغ برندهای محبوب ایرانی در ال کلاسیکوی محبوب دنیا
کرونا، نوروز و تبلیغات موسسات کنکور برای اردوی مطالعاتی!
تبلیغات و کرونا: از بهنوش بختیاری و تبلیغ شربت ضدکرونا تا بازار سوداگران ماسک و اقلام بهداشتی
انتقاد یونیسف و سازمان بهداشت جهانی از تبلیغات مضر صداوسیمای ایران برای سلامت کودکان
آگهی 18 + در مترو: رحم اجاره ای با 3 میلیون درآمد! +عکس
پرونده تبلیغات ال جی و سامسونگ در ایران: خداحافظی با تابلوهای تبلیغاتی شهری و فروشگاه ها
تبلیغات کثیف؛ سلام به بهار! / 11 جرم تبلیغاتی کدامند؟
تبلیغات حلوایی!
همیشه حال خوب: از توهم تبلیغاتی تا واقعیت؟/ چهار توصیه کاربردی برای زمانی که حال مان واقعا بد است
اظهارات دادکان درباره تبایغات دور زمین، جذب اسپانسر و درآمدزایی در آستانه انتخابات رئیس جدید فدراسیون فوتبال
تبلیغات انتخاباتی، کاغذ را گران کرد/ نمایندگانی که قرار است مشکل گرانی را حل کنند، خودشان عامل تورم شدند!
نصب تبلیغات کاندیداها بر روی علائم راهنمایی و رانندگی ممنوع است
تبلیغ یک کاندیدای مجلس: بفرمایید سوپ!
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران معرفی شدند/ اسامی بهترین وب سایت های تبلیغات و بازاریابی دیجیتال
مروری بر پوسترهای تبلیغاتی فیلمهای سینمایی معروف ایران در 70 سال گذشته
تایید گزارش "تبلیغات نیوز" توسط معاون وزیر بهداشت: سرانه مصرف شیر باز هم کاهش یافت/ مشکلات صادرات برندهای لبنیاتی بعد از اطلاع رسانی غلط تلویزیون
حضور زنان در تبلیغات از نگاه استاد زن حوزه علمیه: ممنوع! / چه اصراری است زن، ماکارونی تبلیغ کند؟ توهین است/ زن، اصلا جلوه تبلیغاتی ندارد
"برند ایران" در حال تخریب است
تصویر رهبری و روحانی روی جزوه تبلیغاتی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
شرایط درج تبلیغات انتخاباتی: تبلیغ روی وسایل حمل و نقل عمومی ممنوع است
فروش تعدادی از املاک دیپلماتیک ایران در سه کشور
بازخوانی پرونده تبلیغاتی چهارساله کیمیا علیزاده: از تبلیغ نوشیدنی انرژی زا در ایران تا عضویت تیم ملی تکواندوی آلمان/ از ریو 2016 تا توکیو 2020/ وداع سلبریتی برندینگ ها؟!
نظرات کاربران